веснянi квiти

Анастасия Божок
Ось из-пiд снiгу розцвiли
Веснянi першi квiти,
та гарний колiр обрали
Щоб дивувались дiти.

Тоненькi нiжнi пелюстки ,
розкрилися на сонцi
i появилися квiтки
Коло мого вiконця.

Пiйду у лiс я зранку скрiзь бiлий снiг та вiтер,
i назбираю мамi
веснянi першi квiти!