Милуюся

Анастасия Божок
Милуюся природою,
Красивою й барвистою
Великою рікою,
Та запашними листями.

 
Промінням грає сонечко,
Ясним вогнем палає
Навкруг всім усміхається
і всім допомагає.


Летять пташки в небі
Дивлюсь я та й дивуюся
Чому є крила у них такі,
чому я так дивуюся?