життя

Ермоленко Вячеслав
день і ніч
як дві частини світу.

у друзів завжди добре...

та наче вдома краще
коли в твій день народження
тобі дарують квіти,
а не пакет наркотиків:
ніколи і незащо!

поїхати на море
до рідної одеси,
де хвилі пахнуть небом,
росою з ніг під ранок,
ніж в спеці помирати
в єгипті піднебесному
де жителі всі мутні і розкіш забаганок.

я не сприймаю досі
сучасних абонентів,
що за серйозну справу беруться телефоном.
усмішка. очі. близкість.
ось кілька компонентів,
що змінять світ на краще
без зайвих тих рингтонів.

омріяні надії,
життя штовхає в прірву,
коли завжди ти перший,
проте лише з кінця.
забив на все це згодом
і мчуся в слід помірно,
на зустріч-перегони:

таке воно. життя.