Любiть жiнок

Василий Никонюк -Партия Регионов
Любіть жінок, любіть чоловіки
Усі багатства з ними є безцінні
Це  найдорожчий скарб  що є в житті
Хороші милі серцю дорогі
Наші рідненькі,мами і бабусі
Одна   частинка ми одна,   на світі цім
Наше життя, наша любов, наше майбутнє
Любіть жінок, любіть чоловіки

Із поцілунком від душі даруйте квіти
З пошаною  і гідністю  вручайте
Даруйте квіти ,  даруйте їм завжди
 Не лиш в свята,  даруйте  їх  у будні
Кохані наші милі жіночки
Ви цього заслужили, цього варті

Даруйте  квіти із ласкавих  їм  слів
 Це найдорожчі  із букетів квіти
Щоб завжди посмішка щаслива на лиці
І пісня радості не покидала серця
Любіть жінок, любіть чоловіки


               П р    2р
Любіть жінок, любіть чоловіки
Усі багатства з ними є безцінні
Це  найдорожчий скарб  що є в житті
Хороші милі серцю дорогі
Наші рідненькі,мами і бабусі
Одна   частинка ми одна,   на світі цім
Наше життя, наша любов, наше майбутнє