Кохання - це...

Макс Янг
що таке любов, кохання?
це не лише паріння в небесах
це також слези і зітхання
це бачення її у снах

коли радієш що побачив
цілуеш...і б*є в душі фонтан
коли у серці ти її відзначив
і в голові горить пропан

але це також біль й нестерпні муки
наче ти той Прометей
і скуті твої руки
Афродіти раб...плебей

коли із каменем лягаеш спати
тягар наче з Еверест гору
невідомість дає про себе знати
від думок "якщо" просто я згорю

кохання - це коли думки твої в полоні
коли власне сердце вже не в тебе
коли живеш ти у поклоні
і любов змушує забути себе

кохання магія здається
в унісон у тебе, в неї...б*ється
сердця, а краще сердце бо воно одне
кохання це 8 диво, і без не!



Grey. 
23:52, 07.03.2012