Думки на парi...

Макс Янг
Коли не вчив нічого і сидячи гадаєш
лунають думи в голові, що ти "нічо" не знаеш
і страх окутує майбутнє
але провів ти час цей незабутньо

Чи вчителя були такими?
Чи залишаються вони самі самими?
Або обов*язок це все?
бо бачу я суворе, без посмішки лице...

І ось модульна у нас робота
на сердці мала така скорбота
дитячий страх, що буде далі
щоб не було потрібно крутити ті педалі

Була б машина часу
щоб повернутись у молодість тих вчителів
щоб зруйнувати сумнівів тих масу
і зрозуміти, що теж вони були малі...




10:21, 28.03.2012
Grey.