Баласт

Макс Янг
Вигадки, думки, розмови
і вже живеш ти не своїм життям
сама ж окутуеш себе в окови
і не бачив в себе білих плям

сама ж стрибаеш у яму ту брехні
і ніхто на жаль не вірить, ні
запитаю я тебе лише навіщо?
невже на фарби, ти, життя як нища?

ніхто не каже "марно все", ніхто не осуждає
але ж ми не сліпі і кожен мабуть знає
що добре видно крізь прозору воду
не варта ти цього, закінчуй оду

ти можеш плити у човні
але ідеш ти пішки
чому ж прозорій кажеш ні
і порожні тягнеш діжки

важко буде сісти в човен
хоч він і пустий але він буде повний
кинь увесь моральний той баласт
от побачиш і все буде гаразд!



Grey.
16:43, 19.05.2012.