Тихо...

Макс Янг
Тричі невірно введений той код
блокує доступ назавжди
і ставить багато вже душевних перешкод
для інших важко буде як завжди

я все відкрив, усе повідав, розповів
а ти боїшся уявленних тобою же жахів
я розумію все, все пробачаю
але інший я, від тебе мов "я не вбачаю" 

через себе я переступав не раз для тебе
ділився, душу відкривав та двері залишав відкриті
а ти хоч кажешь ті слова від себе
але однак твої залізні двері назавжди мабуть закриті

боляче мені, ножем не в спину
душа так плаче гірко так не спинно
ніхто не побаче болю та страждання
бо я актор бо я страж знання

не просто так слова я добираю
лише я їх сенс розімую, знаю
і кожен баче в них своє
і кожен бере із них собі...



Grey.
21:41, Четверг, 02.02.2012