Недоторканнiсть

Макс Янг
дивлячись у темряву в вікні
блукаючи в думках та в світі
роздумуючи між так чи ні
чи потрапив він у сіті

без жалю та ниття
з болем тяжким каяття
і ткуть три бабці ту судьбу
по нитці кожна і щось там бу бу бу

море, яке воно чудове та могутнє.
спокій, сила та порив
чи буде тe омріяне майбутнє
чи грижа може и надрив

без думок якихось просто стук
и виходять букви...та слова
у небесах нечутний мною гук
за котрим дії...боротьба

зараз у партері без партнера
але легше б було вдвох
а то як в джунглях і десь там пантера
кожен сам за себе...і останній видих, вдох



Grey.
23:09. Четверг. 07.06.12.