Нiхто в тому не винен

Олеся Вильчур
Одинокою бути тополі.
Ніхто в тому не винен. То - доля.
Відзвеніло дзвіночками літо,
Не щебечуть птахи в ії вітах,
Покривається листя багрянцем,
Холоднішає ввечері й вранці,
Сонце марево кутає біле,
Відцвіло уже і відшуміло.