Вот она, победа!

Валентина Ильина-Печенова
                Вчера в Киеве Украина одержала волевую победу над Швецией

                Украина - Швеция - 2:1

                Голы: 0:1 Ибрагимович, 52, 1:1 Шевченко, 55, 2:1 Шевченко, 62.



Моя Україна - у світі така є країна,
Мене пощастило отут народитися, жити,
Бо серце моє Україні духовної винне,
І хочеться, поки живу, все для неї зробити.

Щоб квітла завжди у проміннях серцевого сяйва
Усіх її діток: щасливих, розумних, вродливих,
Як простори неньки самої і казка не зайва -
Її описати в водоймах, лісах, скелях, нивах.

Обіймемо ніжно турботливо неньку всі разом,
Якщо хтось не любить вітчизну – негідна істота,
Та будьмо всі разом, бо прагнемо щирого щастя,
І будемо всі ми найкращі її патріоти!