***

Герман Данилов
Сире эп савн;: юрату к;вар;
С;нсе ларман-ха ч;рере пачах.
Анчах сире в;л ур;х хумхантарм;, -
Кичемл;х к;м;п сир;н пурн;;а.
Сире с;махс;р шан;;с;р савсачч;,
П;р хытт;н к;лешсе, п;р именсе,
Халь ур;ххи сан т;лл;н туп;нсанчч;
;;лти Аттем;ртен пехил илсе.