Голеодору Андрею Шевченко с Украины

Пётр Лавренчук
Голеодору АНДРІЮ ШЕВЧЕНКО з УкраЇни.


ОЛЕ!ОЛЕ! ОЛЕ! ОЛЕ!
Андрій Шевченко наш "український Пеле",
Від шведів тікав,за мячем встигав всюди-
І ми повірили,що перемога обов"язково буде!

Повний стадіон,сім"я, та "Футбольний Президент",-
Олег Блохін,гарно розклав молодий та старий цемент,
На мяч шведів,дублем відповів наш "футбольний Кобзарь"
Особистість,команда та Пятов - воротарь.

Андрію!Дякуемо за віру,що футбол ще не вмер,
Українці живуть гарним футболом тепер,
Дорога до Евро-перемоги,не буде легка-
Й трава на газонах, не буде мяка а буде слизька.

Гарні командні слова:"Ніхто окрім нас!"-
Гуртом і батька діти борють весь час,
Особитість скаже: "Якщо не я, то тоді хто!?"
Й до нас свято, разом з Евро 2012-ть прийшло.