Кохання

Татьяна Якубенко
К-ажуть любов не вічна
О-дним лиш словам не вір.
Х-мари насунув січень
А- в серці нестримна біль.
Н-іжність - хвилини лічені
Н-енависть - на смак гірка.
Я-кщо любов не вічна, нащо мені така?