Вже нам не чекати

Инна Койнаш
Нервові клітини шаленіють вже на грані,
Судомно пальці набирають і знов стирають смс.
Ми з тобою заблудились в почуттях, як у тумані,
І, мабуть, вже нам не чекати благословення із небес.