Единственная надежда

Анастасия Мова
Моя едина надія на спасіння від самотності.
Моє перше і справжне кохання.
Ти- моя неймовірна теорія відносності.
Минає час від зітхання до зітхання.

Ти- це мої відвертості серед ночі.
Ти- це різноманітий набір почуттів.
І сонця не треба,бо є твої очі .
Все одно мені до людських насміхів.

Ти-моє тривале натхнення,
Вирій думок, малюнків і слів.
Зустріч з тобою важливе знамення
Від серця до серця чарівний спів.