Напевно

Гладиолус
А я закохана у тебе до нестями!
До втрати розуму! І знаєш взагалі
Те, що давно триває поміж нами,
Навряд чи може бути на землі.
Напевно між далекими світами
Чарівним знаком склалися зірки,
І хтось, величний і знайомий з нами,
Зшиває разом наші сторінки...