За футбол!

Дмитрий Демуз
Україно! Це свято прийшло!
Ти на ЄВРО гостей зустрічаєш.
На цім святі панує футбол!..
Перемоги всім збірним бажаєм!!!

Пр-в:  Ми сьогодні  - і Захід і Схід
            Об’єднались в пориві єдинім…
             За любов, за добро, за футбол!
             Вболіває моя Україна!
             За любов, за футбол, і за  -  «Гол!!!»
             Вболіває моя Україна!

За футбол вболіває Донбас,
Придніпров’я,  і Крим, і Карпати…
Гра мільйонів – об’єднує  нас…
І ми будемо перемагати!!!

Пр-в:    « Фінт», «обводка», «подача»… і «Гол!!!»
              Щедра мить,  і жадана  хвилина…
              За любов, за добро, за футбол!
              Вболіває моя Україна!
              За любов, за футбол, і за – «Гол!!!»
              Вболіває моя Україна!

Тут панують  і радість і сміх,
Насолоду усім  несе гра…
Бо ж футбол - це є свято для всіх!
Ми радієм -  немов дітвора!

Пр-в:  Ось в чеканні затих стадіон –
            На «штрафний» - накотилась лавина…
            «Фінт»… « обводка»… «подача»… і  – «Гол!!!»…
             І святкує моя Україна!
             За любов, за футбол, і за «Гол!!!»
             Вболіває моя Україна!!!

Хай же посмішки друзів блищать: -
Ми ввімкнули для них Україну!
Швед, француз, українець, хорват –
Ми єдина футбольна родина!

Пр-в: - Знов лунає арбітра свисток,
            Знов атака – стрімка мов лавина…
            За любов,за добро, за футбол –
            Вболіває футбольна родина…
            За любов, за футбол, і за «Гол!!!»
            Вболіває моя Україна!!!

10. 01 2012 р.       Дмитро Демуз