Christmas

Колюче Щастя
Більше щастя у зимові дні
Кава гріе подих, а не душу
Мрії-в новорічному повітрі
З нової миті-нове життя...
Залишайся навічно собою:
Ідеали не варті подиву
Мої вірші-ранково-зимові
Надають крила моїй любові
Я люблю тебе
Справжні почуття, невірні слова
Їх почують лише ранок і тиша
Твої сни, що опустилися на вії...