First broken love

Колюче Щастя
Музика твого ім`я-
Букви, що впаяні в серце
Твое життя на моїх долонях
Моя любов тепер знецінена
Пробач мене, мій Чарівнику
Моя поезія-листи в безодню
Для щастя простягнувши руку
Отримала погляд...Це більше, напевно