Уривок з життя м ста

Колюче Щастя
Транспорт, що мчить у Вічність
Наші думки підпирають небо
Скільки в місті таемничих місць
Де кохання прийшло до людей?
Наше місто не мае турбот-
Бачило стільки розбитих сердець
Прокидаючись, йдучи на роботи
Забуваемо, що хтось нам посміхнувся...