Великдень

Владимир Кордик 2
КВМ
 Христос  воскрес,  лунають    дзвони,
 Радіє  небо  й  хрещений  люд,
 То  не  набат,    то  неба  промінь,
 Молитва  в  небі  як  салют.

 Радієм  люди  бог  вернувся,
 В  честь  цього  пасок  напекли,
 Яйце  пасхальне  уквітчали,
 Щоби  найкращими  були.

 Підеш  до  церкви  хресним  ходом,
 Щоб  освятити  дар  небес,
 И  пісня    лине  з  церкви  хором,
 Хвала    найкращому  з  чудес.

 Як  стрінеш  ближнього,  цілуйся,
 Хвалу   «во  истину»  промов,
 Ми  всі  від  бога,  гріх  то  кайся,
 И  Бог  залишить    мир  і  кров.

 Хвала  тому  що  прийняв  муки,
 Хвала  що  в  душах  спас  народ,
 Хвала  що  зеленіють  луки,
 Хвала  рукам,  що  хлібороб.

 И  я  Вам  людоньки  радію,
 Що  незабули  честь  віддати,
 Кому  завдячуєш    надію,
 Давайте  Бога  прославляти.
                18,04.2011р