З днем народження Тарасе

Владимир Кордик 2
Приєднуюсь  то  тосту,  хочу  побажати,
 Вам  щастя  в  долі  повен  ківш,
 І  щоб  до  серця  кожному  доходив,
 Ваш  сповненій  любов’ю  кожен  вірш.
 Хай  пестить  доля,  на  усі  бажання,
 На  ваш  талант  здоров’я  додає,
 Пізнало  серце  сповнене  кохання,
 А  це  натхнення  в  щирості  найде.
 Хай  стелиться    з  удачі  вам  дорога,
 И  чистотою  неба  Вам  блакить,
 И  обмине  сім’ю  усю  хвороба,
 А  з  цим  повір  Тарасе  гарно  жить