Прости нас Боже!

Елена Полищук -Зелинская
У кожному з нас , там  у маленькій комірчинці  нашого сердечка живе Бог. У кожного він свій , не похожий на інших, та кожному він  несе добро. Всі ми звертаємося до нього  в саму важку хвилину, просимо, щоб нам подали; просимо, щоб нас почули; просимо, щоб нам відповіли на наші молитви. Ми просимо для себе,  молимось за наших дітей, та  дорогих нам людей.
      Боже  милосердний!  Заступник наш від ворогів!  Ти подаєш нам надію,  тоді коли  навіть у нас сил не хватає.  Ти даруєш нам віру , без якої ми не змогли би жити! Ти  витягуєш нас  зі самих  найскрутніших та страшних  ситуацій!  Ти підтримуєш нас у самі  важкі  часи!  Ти віриш в нас навіть тоді, коли у нас самих на це не хватає сили та опускаються руки! Ти  відкриваєш нам очі  та прокладаєш для нас дороги.
      Ти не підганяєш нас і не закриваєш нам двері. Ти просто  чекаєш.  Твоє терпіння безмежне. Ти нам  прощаєш  все….навіть те, чого ми собі не можемо простити.
     Боже,  ти один, а нас всіх багато, але ти всіх вислуховуєш, даєш підказки та підтримку. Ти всіх чуєш, всім помагаєш. Всі нужденні, хворі  і бідні - це твої раби. Вони кожного дня до тебе звертаються, просять твоєї помочі та підтримки. Коли нам погано, ми всі звертаємось до тебе, а коли нам добре і ми щасливі- ми забуваємо про тебе.
     Прости нас Господи, що так погано розуміємо Тебе!  Прости , що всі закони порушуємо в твоєму заповіті! Прости , що живемо  та грішимо    та не вміємо  каятись!