Вместе в минуты побед и поражений! укр. язык

Пётр Лавренчук
Разом в хвилини перемог та поразок!

Разом в хвилини перемог та поразок,
Французька збірна,це не хлопчик для биття,
Багато було до цього промов та казок,/наголос на "а"/
Але збірна України не виглядала немов ягня.

Підмочена дощиком гра, не добавила оптимізму,
Молодь не використала шанс,- перший з двох,
Бажаючі можуть копирсатися в білизні-
"Сталінград" чекає українців та англійців обох.

Перемога не прийде до того, хто  її не бажає,
Це до вас: футболісти та "фани"  камінь в город!
Віримо що НАША ЗБІРНА,ще кращу гру на Евро зіграє-
І англійців,разом з Руні, візьме в "оборот."

Тримаймося та шануймося,бо ми того варті!
Тільки результат ПЕРЕМОГА,- альтернатива поразці.
Біжіть,грайте,забивайте,хто засидівся на старті!
І наступні покоління згадають вас:в легенді та казці.