Не вiрила

Василий Никонюк -Партия Регионов
Не вірила я в різне  знахарство
А обпеклась повірила усьому
Тебе забрала подружка у мене
Бере та чорная любов бере так  верх
Казали люди  вірить не хотіла

                Пр  2р
У зеркала я свічку запалю
І тихо посиджу чекати буду
А може ти появишся скажу
Люблю тебе люблю  слова твої я повторяю любий

Не вірю я і вірити не хочу
Що на сльозах зведе щастя своє
По кругу пролетить біда вернеться
В  сльозах  своїх, мої згадаєш теж

Любити значить разом і завжди
Рука в руці рука руку тримає
Немає відповіді в серці  в одного
Це не любов, нема життя у неї

                Пр  2р

У зеркала я свічку запалю
І тихо посиджу чекати буду
А може ти появишся скажу
Люблю тебе люблю  слова твої я повторяю любий