Чужа доля

Марися Борисенко
Вічність кохання - затемнена.
Доля людини - прихована.
А сутність всього вже утрачена.
Лиш розум зуміє зібратися.

Не хочу баритися з відповіддю.
Бо буду я знову навіяною.
А хочу відбутися мірою.
Яка вже давно є продуманою.

Життя - це не іграшка кожного.
Не злічать його лише ліками.
Не вивчать у школі за партами.
Бо доля давно вже написана.