Солодкий сон

Елена Полищук -Зелинская
Я щаслива, бо у моєму світі ,є ти.
Ти в снах ,мені всміхаєшся, мене цілуєш,
Мене  ти пригортаєш, і  закохано милуєш
Я так щаслива ,що ти в цьому світі є.

Я просипаюся , тай богу дякую за долю,
За ту солодку і таку жагучу аж до болю,
За ту неволю, і солодкі сни в яких без меж
Мене кохаєш, і там на мене ти  чекаєш теж.

В солодких снах з тобою я щаслива,
Лечу в обіймах твоїх ,як на крилах,
Дарую часточку тобі, своєї світлої душі
І в цьому всесвіті, я дякую за все тобі.