Як би могла...

Людмила-Елена Лада
Як би могла я стати птахою,
Що в небо синєє злітає навесні,
То закружляла б тихо понад хатою,
Оберігаючи твої солодкі сни.

Як би могла я обернутись річкою,
Що ніжно пестить берег золотий,
У спеку, нахилившись над водичкою,
Відчув би ти ласкавий погляд мій.

Як би могла перетворитись скрипкою,
Чи струнами осіннього вбрання,
Звучала б та чарівна музика вогнем
Твоєї ночі, мого дня.

Як би могла я стати чарівницею
Та від очей людських податись в небуття,
Повір, що повернулись би сторицею
Твої слова: "Тебе кохаю я"



дата народження 2011 р.