Ой лiто, лiтечко

Василий Никонюк -Партия Регионов
Настало  літечко ,  життя почну нове
Я постираю старі всі телефони
Не витівка капризна це моя
Любиш мене  до мене ти подзвониш
Не проти я  дзвінків твоїх вхідних
Тільки мої всі набрані до тебе


          Пр
Перша любов чому вона така
Ти наче кіт  що з мишкою він грає
Любила я моя перша любов
 Неначе хмари  розійшлися в небі
Я запасний твій другий варіант
Щаслива цім що ти не забуваєш


Мій номер є остався у тебе
Так подзвони дзвінка твого чекаю
 Ой літо літечко ти подаруй любов
Таку любов щоб двоє ми  кохали

 Ой літо літечко найди пару мою
Щоб я була в його одна єдина
Першу любов забула я її
А друга щоб була в мене щаслива

        Пр
Перша любов чому вона така
Ти наче кіт  що з мишкою він грає
Любила я моя перша любов
 Неначе хмари  розійшлися в небі
Я запасний твій другий варіант
Щаслива цім що ти не забуваєш