Таке

Ратта Рейх
Зоренька розтікалася
Пилом по всіх кутах.
Дівчинка просиналася
Хлопчик ще спав...Отак.
Десь видихав за стінами,
Очі відкрив - закрив.
Дівчинко, будеш сильною?
Дівчинко, на прорив!..
...
Вечір. Народ стікається спати по корпусах.
Дівчинка ледь тримається на нетривких ногах.
Хлопчик тоненько гримає: ходиш чого, мовляв?!
Дівчинка не витримує: на хрін іди, дістав!
...
Сесія. Цегла палиться
Серця в печі невдач.
Дівчинка тупо валиться.
"Вилечу я. Пробач."
Хлопчик уже не гримає,
Сумно глядить услід
Хлопчик її підтримує,
Зичить їй довгих літ....
....
В хлопчика день народження -
За Аполона не гірш!
Чи не з богів походженням?
Дівчинка пише вірш..
Дівчинка зве промінчиком,
Стримано обійма.
хлопчик жаліє дівчинку,
Дівчинка - не сама!
....
Ким же була наврочена
Та проклятуща весна!
..І, на портреті хлопчика
родимку кожну зна.
..Хмариться обрій гОрбами,
Вітер коней жене,
Розум подався з торбами,
Дівчинка все клене...
Гнав вітер, гнав...І втратило
військо його коня,
Дівчинка спиле жартами,
"Хлопчику, тут...***ня.
тихо мене заковтує
Та незглибима синь."...
Хлопчик ії відштовхує,
"Марити-но покинь!"

..Їхні нитки потерлися.
Хлопчик когось привів,
Дівчинка вщент нажерлася
І припинила спів....

Літо. Народ збирається.
Їхати знов. Іх рать!
Дівчинка насміхається
"Пєдік лажись-ка спать,
Я прокололась епічнєнько,
Ти - пєрєбіл зеркала
нє дозовьошся дівчинки,
Дівчинка умерла".