де ДУХ, твий писню Душонькы курЛЫЧЕ!!!

Сохам Арам
16-06-2012 22:44


відкритість сердця,що палає,
і сяйво це до гір аж сяє.
йго досяжність всім доступна,
воно як зірка та що с УТРА!!!

у грудях бьється ритмОМ СОНЦЯ,
воно в безмежність є віконня.
його ти ритму у грудях слуХАЙ,
ввійди в той гуркіт що повз вуХА!!!

цей гуркіт рокотом лунає,
він СУТЬ твою к собі взиває.
полинь стежиною у глибину що кличе,
де ДУХ, твій пісню Душоньки курЛИЧЕ!!!