переложение - Красимир Г

Катерина Крыжановская
Красимир Георгиев
ИЗМЕРЕНИЯ

http://www.stihi.ru/2011/06/29/711

Чакам те.
Ще се срещнем, въпреки че
ти си хубава, аз съм грозен,
ти си млада, аз съм стар.
Живеем в две различни вселени,
разделени от светлината и мрака,
но ще се срещнем.
В сънищата ми.


Словарь: измерения – измерения; чакам те – жду тебя; ще се срещнем – встретимся; въпреки че – хотя, вопреки; ти си хубава – ты красивая; аз съм грозен – я некрасивый; ти си млада –  ты молодая; аз съм стар – я старый; живея, живеем – жить, живем; различни – разные; вселена – вселенная; разделени – разлученные; светлината – свет; мрак – мрак; сънищата – сны; в сънищата ми – в моих снах.

--------------
ИЗМЕРЕНИЯ.
--------------

... ты. Приходишь...

(ко - мне...!) Во - снах.

...

... во вселенных. Разных... живём.

...

Разлучённые...!! Свет - Мрак.

... Старость - Юность.

Красота...
(и...

Не.

...

... но. Мы встретимся.

...

Вопреки...!!!

...

... в измерениях. Жду...

!... другииииииииииииииииииииих...

17.06.12г.