Рiдний край...

Иннеса Саввина Свица
 Мiй рiдний край,
 Твоi лiса, твоi поля,
 Я чую запах твiй
 Ти зачекай мене
 i я приiду.
 Мiй рiдний край !
 Твiй запах рiдний,
 Так близький до душi.
 Я iду, iду,
 Колеса стукають по рельсах,
 Поiзд швидче,швидче,
 Я хочу бачить швидче,
 Тебе,мiй краю рiдний,
 Твою красу твоiх лiсiв,
 Як казку бiлоснiжну i зелену,
 Зелений,хвойний лiс,
 Такий,казковий i чудесний.
 Повiтря чисте,
 Чистоэ,гiрноэ повiтря
 Приэмне i потр1бне.
 Бистра,прозора рiчка
 Дай води напиться,
 Я чуствую твiй смак,
 Менi надасть вiн сили,
 Мiй рiдний край,
 Моя Земля,
 Твоi лiса,
 Твоя краса...