С днем народження

Вера Азарина
Нехай зранку сонце привітає
Літо спекотне прийде в дім
Журбу навік десь заховає
Щоб ти посміхався усім
День народження це свято
В цей день побачив світ
Щоб кохав сім'ю завзято
І захищав від різних бід
Ти виріс дуже гарний
Я тобі вдячна за все
Час минув не марно
Я довірила серце своє
Бажаю тепла в родині
Цінуй кожну мить
Ти в мене єдиний
Моє кохання летить...