Не гоовори прощай - Серб. вариант

Антон99
Куплет:
Желите да буде са мном.
Али то ће бити рана у срцу,
Где ноћ није са вама ...
Моје проклетство вере
Носила сам из нерве у плесу
Где смо ти и ја - солидна игра ...

Припев:
Немојте рећи збогом.
Небо у мом срцу убиству.
Немојте рећи жао ми је.
Не читају молитве пред зору.
Где је моја љубав?
Где да је видим поново?

Где борави заборавио Бога?
Да обожавају само моју љубав ...

Куплет:
Можете да укључите
У овом тренутку, али нису вратили.
Само додиром.
То срце, оно што бол
Уговорница представља нови
Сет правила
Али без тебиа.В зору тог дана.