Ми молимось одному Богу... На украинском языке

Владимир Прохода
           Натхнення тут:
           http://www.stihi.ru/2012/06/18/134.


Ми молимось одному Богу,
Країна-ненька наший дім
І кожна матінка з порогу,
У небо шле земній уклін...
Благаємо ми щастя  дітям,
Господь молитви чує всі,
Дав дихати одним повітрям,
Радіти зранку всім росі...
Всі на Землі ми, раби божі:
Татарин,руській і грузин...
Думки кидають нам ворожі
І між братами вбито клин,
Бо влада бавиться умами
І не потрібно їй єднань,
Себе вважають паничами,
Народу шлють поневірянь...
У мене мови є дві рідні,
Обох ціную і люблю,
Віршів,стіхов обоє гідні
І я пишу,їх не ганьблю...
Кажу коханій:"Люба,файна,
"Тебя люблю" і "I lave you!"
Вона для мене незвичайна,
Що маю все їй віддаю.
Вона цінує слова щирі,
Палкі неначе як вогонь
І щоб жили ми всі у мирі,
Подумай люд наш,охолонь.
Кому потрібні наші сварки,
Хто хоче бійки:ЗАХІД-СХІД?
Себе тягаємо за барки,
А це робити нам не слід.
Прикиньтесь любі українці,
Спитайте влади:"Ти чия?"
Пошлють на рідній,бо в печінці,
Для неї ми,як печія....


 П.В.М.         19.06.2012г.