Я жодного зиску не хочу

Максим Зайковский
Я жодного зиску не хочу
з написаних декількох слів,
лишень щоб ти розплющив очі
і дещо трохи зрозумів:
Нема ні правди ані віри,
бо в кожного вона своя є
і кожен, хто здається щирим
ножа до горла притуляє
Свавілля без меж і кордонів
Боротися хочеш та зась
В країні недбалих законів
у стійло залізь й не вилазь
«Все добре и криза позаду»
Та власне ховають за грати
Послухай моєї поради
Навчись власноруч міркувати
Так, так власноруч, самостійно
Бо рейтинг You Tube то не бог
Досить жалітись постійно
На життя...масштабом з блог