Андрухтонич

Дмитрий Шерстюк
(Андрухович "Дванадцять обручів" і Антонич "Ніч")

Міх хмар, набитий вщерть сарказмом,
над обручами ранньої весни,
і без корита-Місяця патетику у дійстві
замісить у подробиці бридкі.

Доповнивши, наприклад, дійсність
польотом, після смерті чи у сні,
де внутрішні питання неодмінні
і дія на супутнику Землі.

По лініях сюжету мимобіжних,
у неймовірних зустрічах є образи чіткі...
До перебільшення, реалій різкість,
що певно допоможе в сприйнятті.