Abraham lincoln

Валентина Сокорянская
To Rosa
BY ABRAHAM LINCOLN

You are young, and I am older;
      You are hopeful, I am not—
Enjoy life, ere it grow colder—
      Pluck the roses ere they rot.

Teach your beau to heed the lay—
      That sunshine soon is lost in shade—
That now’s as good as any day—
      To take thee, Rosa, ere she fade.

    РОЗА.

Ты –  юности лик,
А я - я почти старик,
В тебе горит надежда,
А я, увы, не тот, что прежде.
Наслаждайся жизнью,
Пока не остыл,
Розы срывай, пока не увяли.
Собирайте в пригорошню свет,
Пока тени его не сожрали.
День используй – любой и каждый-
Розе увянуть однажды!