Що менi i що Тобi?..

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Що менi до бур’яну
У Твоєму чистiм полi?
...Де не йду, а не мину,—
Та доволi ж бо, доволi.

Я вже сам цупкий бур’ян!
Ти iдеш у чистiм полi —
Я за поли, я до ран,—
Та доволi ж бо, доволi...