Пори кохання

Лелик Котаева
Травень весняні квітки позбирав,
Щіро підніс,і сказав,що кохає,
Давши почути як птахи співають,

Червень, що потім був,
Совість питав!

Липень, мій рідний, що ж ти зробив?
Спека палила і душу, і очі,
Папорот-квітка таємна у ночі,
Щось сповіла, серця очі закрив!

Серпень поранив! З'явилися сни!
Діти чарівной минулой весни,

Вересень руки від жаху тримав,

Жовтень в самотнім відчаї стогнав,

Падало лисття, вкриваючи біль....
                1997г.