Принцеси

Инна Койнаш
Віночки плетуть маленькі принцеси
Із квіту волошок і кульбаб запашних.
Листівки пишуть як справжні поетеси
І картинки малюють в рамках золотих.

У довге волосся принцеси вплітають
Розкішні, святкові, рожеві стрічки.
Себе у пишну сукню швидко загортають
І на мамині стають тоненькі каблучки.

Маленькі принцеси читають казки
Про великі чари і щасливе кохання
Вони мають забаганок повні в'язки 
І про принців мріють  до світання!