Oger Etla

Светлана Лункевич
Я триматиму руку на пульсі
Я дихатиму.
Всі частоти у твому голосі
Я слухатиму.
У твоїх лихоманках одвічних
Я маритиму.
І вірші твої епізодичні
Я паритиму.
Недолуге буття офірних
Я правитиму.
І крапки у твоїх "тісних"...
Я ставитиму.
Всі тілесні і безтілесні
Я гоїтиму.
І стежки оті перехресні
Я коїтиму.

Най даремно мене ображаєш
Фантазеркою
Ти мене кожен раз споглядаєш
У дзеркалі.

21.06.2012