Письмо козаков-болельщиков судье Кашшаи

Пётр Лавренчук
ТАКІ МАТЧІ ЯК УКРАЇНА -АНГЛІЯ ТРЕБА ПЕРЕГРАВАТИ,АЛЕ ЦЬОГО
В НАШОМУ ФУТБОЛІ НЕ БУДЕ!

МОЖЕ Й ЖОРСТКО,АЛЕ Я ПРО ТЕ,ЩО НАКИПІЛО!

Лист козвків-вболівальників судді Кашшаї.

               

Бісів Ти син,що одягнув  труси та футболку,
Щоб твій свисток не свистів, а кукурікав,
Як же Ти, українську мрію відсудив без толку-
Ти що,не бачив,як англієць, в ворота "заїхав"!?

Вік нам "Вермут" не пити,та пиво "Чернігівське"-
Як би ти свиснув,точно наші б можливо виграли,
Може, на якусь голу бабу задивився, чи чудовисько,
А,може тебе чорнявенький, "баблом" закидали!?

У борщі Тебе б,як загарбника в казані утопити,
Щоб тобі після цього,жодна повія "не дала"!
I,Стегну чи Коліно, нагайкою тебе відрехтувати,
А, братня Угорщина, з Тебе громадянство зняла!

Ти Вікторе,нашу едності ідею  по вітру повіяв,-
Ірландцям кажуть також: карточки та голи малював,
Щоб на городі в тебе ніщо не виросло,щоб не посіяв,
Не на такому святі,треба ловити :облизнів та гав.

Не Кашшаї ти, а шкідлива обідрана кішка,
Скільки люті,та емоцій розбудив у козаків,
Ще б трохи і відлупцювали пройдисвіта трішки-
Скільки мрій та народу без жалю "розвів"!?

Твоє суддівство пригадуватимуть українці століття:
"Який Ти, суддя, коли голою сідницею мяча не заб"єш!?"
Надію на чесний та красивий футбол спалив на багатті-
Навіть на "стовпі", провину свою, соплями не зітреш.

Козаки, ще вірять в чесний та відвертий футбол!
Наші молоді хлопці, це ще світові доведуть,
Суддя Віктор Кашшаї,- " розява не зарахованний гол"-
Не забудь покровителів, та нас в дупу кожного лизнуть.