150

Егорка Незнакомый
Щось може розірвати на шматки
куля, або рана від ножа
вибирай : реалії чи казки
усе у твоїх руках

тіні самоти
не передати жах
ран не витримують бинти
зі світом на ножах

чому такі не справжні почуття  ?
чому не рівні всі шляхи ?
чому складне життя ?
чому все розлітається немов птахи ?