Подрузi

Инна Койнаш
Не повірю подрузі ніколи
Вона роблять все на перекір.
Її вчинки що болючі уколи,
А слова - текст на мокрий папір.
Я знати її не хочу віднині...
Я жалкую про відверті хвилини
Її обіцянки - ехо в полонині.
А все інше лиш розмиті картини.