Я и ты Я i ти Прокопенко Юрий

Лариса Семиколенова
В танце кружит листва золотая,
Ветер осенний листья кружИт.
Ветер кружИт и песнь напевает,
Песню поёт он, а в ней - я и ты.

Мысли о давнем тихо всплывают,
Дума о прошлом речкой бежит.
Воспоминанья объединяют
И без тебя не сумею я жить.

Ты и я, я и ты,
Мы с тобой корабли,
Мы плывём с тобою в море грёз.

Ты и я, я и ты,
На земле мы одни,
Будто в сказке нам жить довелось .

Нежную песню сердце слагает,
Песня звучит и возводит мосты.
Музыка сердца в вечность взлетает,
В вечность взлетает, где я и где ты.

Ты и я, я и ты,
Мы с тобой корабли,
Мы плывём с тобой в море грёз.

Ты и я, я и ты,
На земле мы одни,
Будто в сказке жить довелось .

За горизонтом солнце садится,
Солнце садится, чтоб рано взойти.
За горизонт и ветер стремится
Песню исполнить, а в ней я и ты.

Ты и я, я и ты,
Мы с тобой корабли,
Мы плывём с тобой в море грёз.

Ты и я, я и ты,
На земле мы одни,
Будто в сказке жить довелось .

******


Я i ти
Прокопенко Юрий
http://www.stihi.ru/2012/06/22/5555
Вітер кружляє листя осіннє,
Листя осіннє несе навкруги.
Вітер кружляє, пісню співає,
Пісню співає, а в ній – я і ти.

Спомин далекий в думці літає,
В думці літає, струмочком біжить.
Спомин далекий нас поєднає,
Нас поєднає, без тебе не жить.

Ти і я, я і ти,
Ми мов два кораблі.
Ми пливем з тобою в морі мрій.

Ти і я, я і ти,
Ми одні на землі,
Ми живем удвох у казці цій.

Музика ніжна в серці лунає,
В серці лунає і зводить мости.
Музика ніжна в вічність злітає,
В вічність злітає, де лиш я і ти.

Ти і я, я і ти,
Ми мов два кораблі.
Ми пливем з тобою в морі мрій.

Ти і я, я і ти,
Ми одні на землі,
Ми живем удвох у казці цій.

Десь там за обрій сонце сідає,
Сонце сідає, щоб рано зійти.
Десь там за обрій вітер втікає,
Музика грає, а в ній – я і ти.

Ти і я, я і ти,
Ми мов два кораблі.
Ми пливем з тобою в морі мрій.

Ти і я, я і ти,
Ми одні на землі,
Ми живем удвох у казці цій.