Запам ятай

Анастасия Матильда Кот
Кожен день нові обличчя,
Нові усміхнені маски,
Запам'ятай:
Ніхто тобі не подарує ласки!
Хоч розірвись на частини -
А їм все буде мало!
Будуть живитись тобою,
Щоб тебе не стало.
Адже добро сьогодні
Не в пріоритеті,
Піднімуть, коли впадеш,
Але позаздрять на взлеті.
Знайти вірного друга
Все важче і важче,
Ну а бути самотнім -
Варіант не кращий.
Бути самим собою
Не сильно важче,
Але завжди пам'ятай -
Ти найкращий!
Всього доб'єшся -
Лиш за голову візьмись.
Сarpe diem - або по нашому:
Лови мить!
Життя одне,
І все у світі для тебе,
Обманювати, красти, заздрити -
Ні, не треба!
Живи так,
Щоб усмішки дарувати,
Але й знай:
Будь-коли тебе може не стати.