Морський бриз

Эдуард Торжинский
Море чарівне вабить мене
хвилі додолу швидко жене
дівчата гарні поруч йдуть
їхні руки як хвилі мене несуть

Ніч така гарна, місячна ясна
Кличе мене у безсонні сни
Як же чудово бути серед гасел
"Давай волю почуттям, пробуди відчуття весни"

Мимохідь проносять мене крізь літо
мої яскраві і ніжні думки
про силу кохання і відчуттів зігрітих
про теплі гарячі піски